S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

Efterlängtad partajhelg

 
Helgen har spenderats tillsammans med mina fina vänner och hundar. Mamma åkte bort på ölfestival vilket betydde att jag fick fullt ansvar över hundarna, så det blev bland annat en långpromenad på 6km på lördags"morgonen" och sedan taggades det inför kvällens utgång. 

Innan i lördags hade jag inte vart ute på nästan två månader, vilket är alldeles för länge för min smak, så när jag och tre av mina vänner bestämde oss för att den här helgen skulle vi minsann partaja blev jag riktigt glad och såg fram emot det i ungefär en vecka. Vi började hemma hos mig eftersom jag fortfarande hade hand om vovvarna, där körde vi en del drinking games och jag och min ena kompis blev tvingade till att lära oss en dans de andra lärt sig på universitetet. Det var riktigt kul och kvällen blev bara bättre. När vi kom till stan mötte vi upp med två andra och gick till interpool för att ta en drink och prata lite. Strax innan 12 förflyttade vi oss till Heartbreak där vi hade kul och dansade till klockan 2 när de stängde. Har verkligen saknat att gå ut, särskilt till Heartbreak, och det blev en riktigt lyckad kväll! Nu kommer det garanterat inte dröja lika länge innan nästa utgång, men det kanske var bra med en liten "paus" för allt blir ju mycket roligare när man gör det igen då! 

Anna
27 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://annaterneborg.blogg.se

Låter som en riktigt lyckad natt! Själv gillar jag inte att gå ut längre, gjorde det för mycket när jag var yngre, Kan dock uppskatta att sitta på en pub och ta en drink typ men att klubba är inget för mig längre :)

Alice
27 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://alicelindstrom.se

Låter som att du hade em bra kväll!

Petra
27 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://brunetpetra.blogg.se/

sv tack det hoppas jag verkligen nrm 2 är en av mina favoriter så hoppas jag hittar den i Malmö

natalia
27 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://nouw.com/nataliatrojan

Vad mysigt!

Har en tävling på bloggen där man kan vinna poster, en perfekt julklapp till dig själv eller någon annan. Skulle vara kul om du var med. Tävlingen hittar du under kategorin tävlingar :)
Ber om ursäkt om du fått denna kommentaren innan. Massor med kramar <3

natalia
27 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://nouw.com/natty

VIKTIGT!

Jag försöker sprida detta så mycket som möjligt, jag har nämligen bytt bloggnamn vilket innebär att man inte längre kommer hitta mig under namnet nouw.com/nataliatrojan, mitt nya bloggnamn är nouw.com/natty

Mer om der på bloggen!

/Nouw.com/natty

Sara Ekman
28 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://aamaziing.blogg.se/

Åh så fin hund :)

Emma
29 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://nouw.com/februariibarn

åh så söt hund! :D

Anna
31 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://nouw.com/aannaphoto

Åh vad söt :)

Ida - foto & häst
04 Oktober, 2015 - 21:28 / BLOGG: http://prinsesc.blogg.se/

men gud så söt hund :'D


Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: