S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

“One must always be careful of books, and what is inside them, for words have the power to change us.”

Imorgon bitti klockan 7 åker jag till Norge med min marinbiologi klass, och vi kommer inte fram förrän vid 21-22 (eller om vi har otur 23) tiden, så självklart måste jag ha med mig lite böcker jag kan läsa på bussen både dit och hem, och även under de dagar jag är på plats. Kommer hem vid midnatt på torsdag, och får ledigt på fredagen också! (yay) 
 
Böckerna är från botten och uppåt: 
Teardrop av Lauren Kate (https://www.goodreads.com/book/show/16070143-teardrop?ac=1), den har inte blivit så älskad så jag är lite nervös över att läsa den, men man ska ju inte döma en bok endast utifrån vad andra tycker! 

The Throne of Fire av Rick Riordan (https://www.goodreads.com/book/show/9067850-the-throne-of-fire?ac=1), Egyptisk mytologi; halvvägs in redan och tycker starkt om den, men det är väl ingen överraskning eftersom Riordan skrivit den! 

Hopeless av Colleen Hoover (https://www.goodreads.com/book/show/15717943-hopeless?from_search=true), Det här blir andra gången jag läser den (denna gång till analys för engelskan), men det är definitivt en av mina favoriter när det kommer till contemporary genren. HELT FANTASTISK BOK, och tvåan är ännu bättre! 
 
The Demon King av Cinda Williams Chima (https://www.goodreads.com/book/show/6342491-the-demon-king?from_search=true), Har bara hört bra saker om denna, så jag tipsade min kompis om den och hon köpte den och har nu lånat ut den till mig. Ska bli väldigt spännande att läsa, har saknat denna typ av fantasy! 
 
Detta är alltså vad jag ska försöka få läst när jag är borta, men Hopeless är den enda jag verkligen måste läsa ut på grund av analysen. Vi hörs när jag kommer hem igen!
 

Hanna
14 September, 2014 - 22:14 / BLOGG: http://nattstad.se/hannypandy

Vad roligt att åka till Norge! Jag vill också dit någon gång, har aldrig varit där :)

Svar: Ja det ska blir hur kul som helst! Har inte heller varit där tidigare, men det ska ju vara jättefint där så förhoppningsvis stämmer det som alla säger ^^
Maja Kron

Alicia
15 September, 2014 - 22:14 / BLOGG: http://abooks.blogg.se

The Throne of Fire.. är det möjligtvis en av böckerna i The Kane Chronicles? :)

Svar: jajamensan det är det! ^^ Har du läst dem? C:
Maja Kron

Catrine
15 September, 2014 - 22:14 / BLOGG: http://catrinelouise.blogg.se

åh vilka spännande böcker, måste läsa :D min lilla hund är en labradoodle (blandning på labrador o storpudel) :D

Svar: Det tycker jag verkligen! ^^ oh I see, riktigt söt :D
Maja Kron

Selina
15 September, 2014 - 22:14 / BLOGG: http://seliiinaa.devote.se/

Hoppas du har en fin måndag <3

V I L M A L A ♔
17 September, 2014 - 22:14 / BLOGG: http://vilmala.blo.gg/

Bra tips!! ;D

Alicia
20 September, 2014 - 22:14 / BLOGG: http://swimdeep.blogg.se

Nej, än har jag inte läst dem. Har fortfarande sista Percy Jackson-boken att läsa men efter det står The Kane Chronicles högst upp på min lista. Älskar Percy och hans humor men det skulle även vara kul att läsa ur nya karaktärers perspektiv! :)

Svar: Åh ja, Percy är definitivt en av mina favvokaraktärer! The Kane Chronicles är nästan lika bra, och den egyptiska mytologin är så förvirrande men samtidigt intressant, så hoppas du tycker att de är bra när du läser dem :D
Maja Kron


Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: