S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

Winter has arrived

 
 
 
Igår släpptes det första avsnittet av den fjärde säsongen av Once Upon A Time, och som de flesta säkert redan hört talas om har Frozen karaktärerna fått plats i serien denna gång. Elsa har anlänt till storybrooke, men ännu är det inte helt klart vad hon gör där. Man får reda på att Anna rest iväg mot the enchanted forest för att ta reda på varför deras föräldrar egentligen lämnade dem för så många år sedan, och samtidigt bådar det inte gott då Regina kan ha fått ett återfall och smider nu nya planer för framtiden.
 
Jag tyckte att denna episod var väldigt underhållande, särskilt för att det var intressant att se hur de tog med Frozen sagan in i det hela. Jag tyckte att de gjorde ett bra jobb, och bortsett från att jag kanske inte helt överensstämmer med Georgia Haig som Elsa, var det mesta bättre än jag förväntat mig. Jag är särskilt imponerad av Anna, hon har sina awkward moments och beter sig väldigt mycket som den animerade Anna, vilket är väldigt uppskattat. Detta tog dock inte upp hela storyn, vilket var bra, utan man fick även se mycket av de "gamla" karaktärerna, och man säger aldrig nej till lite captain swan, am I right?
 
Allt känns väldigt bra, och jag tror definitivt att de kan locka fler tittare med deras nya "tema", så det här kommer minst sagt bli en intressant säsong!
 
Once Upon A Time sänds i USA på söndagar