S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

The Mortal Instruments blir tv serie

 
Efter "fiaskot" med filmen City of Bones som kom ut förra året (tyckte dock själv om filmen en hel del), lades uppföljaren, City of Ashes, på is. TMI fansen har väntat länge på nyheter, och äntligen har all denna väntan varit till nytta. Det har nu avslöjats att The Mortal Instruments, böckerna skrivna av Cassandra Clare, ska bli en tv serie. Ännu finns inga detaljer, och castingen är oklar. Många, inklusive mig, skulle tycka att det var bäst om de ursprungliga skådisarna (förutom Jonathan Rhys Meyers som Valentine *host*) skulle få spela samma karaktärer denna gång, men det är självklart nästan omöjligt. 
 
Jag tror att detta kan bli riktigt bra, då de var tvugna att utelämna en hel del i filmen och ändra på en del saker, men med en tv-serie tror jag nog det skulle ordna sig (dock hoppas jag att de inte gör den extremt utdragen). Men tänk vad mycket mer karaktärsutveckling och grym handling som skulle rymmas (och en hel del Malec, hehe)! 
 
Så det är med blandade känslor jag tar in den här nyheten. Jag är överlycklig över att denna fantastiska bokserie ska få en ny chans, men jag är lite orolig över hur den kommer bli, och jag tyckte sjukt mycket om castingen för filmen, men det kommer nog bli jättebra i slutändan. Vad tycker du om detta? 
 
Här är länken till den ursprungliga artikeln: 
http://www.hollywoodreporter.com/news/mipcom-mortal-instruments-return-as-740204