S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

X-Men: Days of Future Past

 
Hade en riktigt mysig dag igår. Vaknade vid klockan 1 och gjorde mig klar för att gå ut och äta med familjen eftersom mamma fyllde år i fredags. Efter en väldigt god lunch träffade jag mina kompisar och vi gick på bio och såg, som du kanske redan insett, X-Men: Days of Future Past. 
 
Mutanterna är i krig. En ny slags robot har byggts som får samma krafter som mutanten den slåss mot, vilket nästan gör den oslagbar. Robotarna kunde skapas eftersom Mystique dödade en person och sedan blev tillfångatagen, och de tog hennes DNA. Xavier och Magneto har en lösning, att skicka tillbaka någon av dem i tiden för att stoppa Mystique, men det upptäcks att det endast är Wolverine som har möjlighet att klara av resan. Han skickas därför tillbaka ett par årtionden i tiden för att övertala den unge Charles Xavier och Erik Lehnsherr (Magneto) att hjälpa honom. 
 
Jag har älskat alla tidigare X-Men filmerna, och denna var inget undantag. Den var fylld med action, humor och mutanter. Det var roligt att få se några nya, både i nutid och dåtiden, och det finns inget jag älskar mer än lite bromance, vilket filmen bjöd en hel del på. Det var underbart att man fick både de gamla goda karaktärerna och skådespelarna fastän deras unga jag, från den förra X-Men filmen, hade de största rollerna. För trots att jag tyckte mycket om X-Men: First Class, har jag verkligen saknat de andra. 
Jag ska inte spoila något, men herre gud slutet, slutet är underbart. Jag var helt seriöst nära på att skrika rakt ut av lycka, men lyckades hålla det till ett tyst, ganska underligt, läte. Jag tror inte jag någonsin varit lyckligare med ett filmslut, och det kunde inte ha blivit bättre än såhär! 
 
Jag rekommenderar starkt att du går och ser filmen så snart som möjligt, enligt mig är det en av de bästa X-Men filmerna som gjorts, och jag ser verkligen fram emot nästa som kommer ut 2016! 
 
Tips: Lämna inte biosalongen förrän eftertexterna helt rullat färdigt, ni vet hur det är med Marvel och deras extra scener! 
 

♫♪ sandra
25 Maj, 2014 - 12:36 / BLOGG: http://www.sandramusic.spotlife.se

tack snälla maja :)

Josefine ♔
25 Maj, 2014 - 12:36 / BLOGG: http://jlandgrens.se/

Sv: Haha jaa eller hur!! Jag är typiskt sådan som inte riktigt har någon aptit på morgonen, då är det perfekt att "lura" sig själv med sånt ;)

Josefine ♔
26 Maj, 2014 - 12:36 / BLOGG: http://jlandgrens.se/

Sv: Hihi åh tack snälla! Det kommer verkligen hjälpa mig att komma igång med uppgiften! ;)

Tea
26 Maj, 2014 - 12:36 / BLOGG: http://teajohnsson.blogg.se

SV: Ja men eller hur hihi, visst är det!! :D
hoppas du får en fortsat fin måndag sötnos, kram! <3

Henrietta
26 Maj, 2014 - 12:36 / BLOGG: http://ettass.blogg.se

Tror jag aldrig har sett en x-men film :D

Svar: Inte en enda?! Du borde verkligen titta på en, de är sjukt bra! :D
Maja Kron

Johanna - A dream as a model ♥
26 Maj, 2014 - 12:36 / BLOGG: http://Jonza.blogg.se

Kanske man borde se! :D

Sv: Åh tack :) Ja vi hade det riktigt skoj, precis!

Svar: Ja det borde du verkligen! ^0^
Maja Kron

Abra
26 Maj, 2014 - 12:36 / BLOGG: http://lawlessdarkness.blogg.se

SÅ SJUKT JÄVLA BRA! blev så jääääävla glad i slutet.. helt sjuuuukt!!!

Svar: ELLE HUR! Jag satt bredvid min andra x-men galna kompis och vi höll typ på och dö medan resten av våra vänner bara tittade skumt på oss, haha! JAG HADE INTE ALLS VÄNTAT MIG DET DÄR INNAN JAG KOM DIT! Jag tror inte jag varit så lycklig på länge! :D
Maja Kron

Ebba ♥
27 Maj, 2014 - 12:36 / BLOGG: http://ebbsy.blogg.se/

Det är nog ingen film för mig haha, men kul att du gillade den!

Sv: Tack så jättemycket fina du, kram ♥


Är du en Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: