S
T
A
R
T
S
I
D
A
N

Efterlängtad partajhelg

 
Helgen har spenderats tillsammans med mina fina vänner och hundar. Mamma åkte bort på ölfestival vilket betydde att jag fick fullt ansvar över hundarna, så det blev bland annat en långpromenad på 6km på lördags"morgonen" och sedan taggades det inför kvällens utgång. 

Innan i lördags hade jag inte vart ute på nästan två månader, vilket är alldeles för länge för min smak, så när jag och tre av mina vänner bestämde oss för att den här helgen skulle vi minsann partaja blev jag riktigt glad och såg fram emot det i ungefär en vecka. Vi började hemma hos mig eftersom jag fortfarande hade hand om vovvarna, där körde vi en del drinking games och jag och min ena kompis blev tvingade till att lära oss en dans de andra lärt sig på universitetet. Det var riktigt kul och kvällen blev bara bättre. När vi kom till stan mötte vi upp med två andra och gick till interpool för att ta en drink och prata lite. Strax innan 12 förflyttade vi oss till Heartbreak där vi hade kul och dansade till klockan 2 när de stängde. Har verkligen saknat att gå ut, särskilt till Heartbreak, och det blev en riktigt lyckad kväll! Nu kommer det garanterat inte dröja lika länge innan nästa utgång, men det kanske var bra med en liten "paus" för allt blir ju mycket roligare när man gör det igen då! 

"Your future is whatever you make it, so make it a good one"

 
Det är alltså 23 oktober och jag har bara skrivit två inlägg tidigare i år... Det är ganska hemskt till och med för mig. Det här året har varit ganska fantastiskt, men mer om det känns mer passande för ett reflekterande inlägg runt nyår. 
 
Den senaste veckan har också varit riktigt bra. Vet ni vad som hände i onsdags den 21a då? Då kom Marty McFly till framtiden, just till det datumet år 2015. Den dagen hade biografen här också maraton med alla tre filmer, så självklart var jag där och såg dem. Det är alltid lika intressant att se hur de föreställde sig att 2015 skulle vara och hur det egentligen är. Nu kommer alltså de filmerna för alltid utspela sig i dåtiden, vilket är lite sorgligt men samtidigt lite kul att veta. 
 
Idag har jag mest tagit det lugnt, promenad med hundarna och matlagning är det aktivaste jag gjort idag men är rätt nöjd med det ändå. Idag är enda dagen på veckan jag inte varit med någon kompis och hela helgen kommer spenderas med vänner den med, så att ha en dag för mig själv är inget jag klagar över!